خرید آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی
قیمت : 35000 تومان
برند : سروش
خرید پستی آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی
قیمت آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی
آلبوم موسیقی قطرههای باران» را با صدای علیرضا قربانی» و موسیقی اظریها» میشنویم. قطرههای باران»، در زیر چتر باران»، تابیکران»، پرتو باران»، تکنوازی سهتار سهراب اظری»، آواز باران»، سلسلهدار»، جان و جهان»، نقش فرش دل»، عاشقان»، رامشگر» و ایدل» نام دوازده قطعهی این آلبوم هستند. شعر قطعات این آلبوم از سرودههای پرتو کرمانشاهی» انتخاب شده است. روی در آفتاب»، من عاشق چشمت شدم»، حریق خزان»، بر سماع تنبور»، جلوه گل» و. از آلبومهای علیرضا قربانی هستند. قربانی با خواندن تیتراژ سریالهای محبوبی چون کیف انگلیسی»، شب دهم»، روشنتر از خاموشی»، مدار صفردرجه» و وضعیت سفید» در میان مردم شناخته شد و محبوبیت پیدا کرد. انتشارات سروش» این آلبوم موسیقی را برای علاقهمندان به موسیقی اصیل ایرانی منتشر کرده است.
آلبوم موسیقی قطرههای باران» را با صدای علیرضا قربانی» و موسیقی اظریها» میشنویم. قطرههای باران»، در زیر چتر باران»، تابیکران»، پرتو باران»، تکنوازی سهتار سهراب اظری»، آواز باران»، سلسلهدار»، جان و جهان»، نقش فرش دل»، عاشقان»، رامشگر» و ایدل» نام دوازده قطعهی این آلبوم هستند. شعر قطعات این آلبوم از سرودههای پرتو کرمانشاهی» انتخاب شده است. روی در آفتاب»، من عاشق چشمت شدم»، حریق خزان»، بر سماع تنبور»، جلوه گل» و. از آلبومهای علیرضا قربانی هستند. قربانی با خواندن تیتراژ سریالهای محبوبی چون کیف انگلیسی»، شب دهم»، روشنتر از خاموشی»، مدار صفردرجه» و وضعیت سفید» در میان مردم شناخته شد و محبوبیت پیدا کرد. انتشارات سروش» این آلبوم موسیقی را برای علاقهمندان به موسیقی اصیل ایرانی منتشر کرده است.
تصاویر بیشتر
خرید آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی ارزان , آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی با قیمت ارزان , خرید سروش ارزان , سروش با قیمت ارزان , خرید پستی آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی ,خرید اینترنتی آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی, خرید آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی با قیمت 35000 ,خرید آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی فقط 35000 ,خرید سروش آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی ,خرید سروش با قیمت 35000,kharid آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی, gheymat آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی آلبوم موسیقی آواز نی اثر مسعود اربابیان آلبوم موسیقی نگاهی به سیر ساخت سمفونی پنج بتهوون - لئونارد برنستاین آلبوم موسیقی بی محابا اثر محمد معتمدی آلبوم موسیقی کنسرت هزار مضراب اثر محمدرضا لطفی آلبوم موسیقی قطره های باران اثر علیرضا قربانی